06.02.2023 Designet nye møbler for Oslo Børs – Børsen er en institusjon som er viktig og har prestisje, og det skal oppleves gjennom møblene.
28.06.2019 Full fyr i kjelleren Fra sarte erter til grovfibret kjøtt – Fyr bistronomi er Homansbyens gastronomiske fyrtårn.
31.07.2018 Karianne Myrvold Kunstig intelligens: IT-sikkerhetens reddende engel eller økende trussel Kunstig intelligens og maskinlæring er ikke bare transformerende for næringslivet, men også for it-sikkerhetsindustrien.
20.01.2017 Som hjemmelaget – med en smak av «Skam» Et hverdagsmåltid ved Ett Bord er litt som å komme hjem til noen – som attpåtil lager veldig god mat.
30.12.2016 – Ikke én rett fikk Salt og Pepper til å sukke Fru K på Tjuvholmen er både søt, syrlig og kostbar.
06.12.2016 Eva Grinde Har vi en guttekrise? Guttene drar innpå i lesing og er fortsatt i flertall blant de flinkeste realistene.
05.01.2016 – Jeg trodde jeg visste mye om nordisk matkultur I tre år reiste og smakte mesterkokk Magnus Nilsson seg gjennom Danmark, Sverige, Norge, Island og Færøyene for skrive den store nordiske matbibelen. Han ante ikke hva han gikk til.
03.11.2015 Ny norsk restaurant i København Da danske Jacob Burmølle-Jensen flyttet hjem fra Bergen til København for å starte restaurant Naert, ble fenalåret med i kofferten.
31.07.2018 Kunstig intelligens: IT-sikkerhetens reddende engel eller økende trussel Karianne Myrvold Teknologi