03.08.2020 Simen Gjølsjø Fra grillkull til karbonnøytral metallproduksjon Grillkull fra norsk bjørk, gran og furu kan gjøre Elkems silisiumproduksjon mer miljøvennlig.
31.10.2019 Rapport: Nordmenns kjøttforbruk faller for andre år på rad Nordmenns kjøttforbruk har gått ned med nær 1 kilo per person det siste året, ifølge en rapport. Det er andre år på rad kjøttforbruket går ned.
04.07.2019 I årevis har sekreter fra dyr vært parfymørenes hemmelighet Men hvorfor vil vi lukte som rumpa på en snikekatt?
13.10.2017 Stefan Jansson Mysterium i rødt, gult og grønt Ospetrærnes fantastiske fargesymfoni dreier seg om konservering av næringsstoffer. Men hva som styrer den, er fremdeles et mysterium.
10.12.2015 Sterk inntektsvekst for bønder Gode avlinger sørget for at inntektsveksten for bønder i fjor ble den tredje beste på ti år. I snitt har bønder en timelønn på 177 kroner, viser nye tall.
03.11.2019 DN mener: Når problemet er for mye mat, er den enkleste løsningen å produsere mindre Leder