17.12.2023 Credo flytter til Nasjonalbiblioteket Michelin-restauranten flytter fra Trondheim til Oslo.
04.07.2022 Fire nye Michelin-stjerner til Norge Hot Shop, Schlägergården, Hyde og Lysverket får sine første stjerner i årets Michelin-guide.
23.07.2021 Sliter etter restaurant-boom: – Vi har ikke nok ansatte Flere av landets mest eksklusive restauranter er fullbooket gjennom sommeren, men sliter med å finne nok ansatte.
23.04.2020 Credos krepsehale med plommer og majones – Det finnes ingenting i havet som er så delikat og elegant som sjøkreps, sier michelinkokk Heidi Bjerkan.
11.11.2019 Strålende lunsj hos Credos lillesøster Jossa serverer førsteklasses rustikk og rimelig mat vegg i vegg med Michelin-restauranten.
18.12.2018 Tilsyn ble mareritt for topprestaurant Med smekkfull restaurant og besøk fra Michelin-guiden, troppet 14 representanter for politiet, Skatteetaten og Arbeidstilsynet opp på Restaurant Credo i Trondheim. – Et mareritt, mener restauranteier Heidi Bjerkan (48).
24.07.2018 Credo-kokk Heidi Bjerkan: – Det er ganske uvirkelig Credo-kokk og eier Heidi Bjerkan er blant ti finalister til internasjonal kokkepris.
06.12.2017 Lammenyrer: – En frokost for dem som er tøffe i trynet – Nyrer er kjempegodt, sier Credo-kokk Heidi Bjerkan.
30.11.2017 – En alternativ fredagskveld – Hvorfor ikke tenke nytt på fredagskvelden, og servere et sprøtt grisehode, spør Credo-kokk Heidi Bjerkan.
09.02.2017 Slik lager du norsk «popkorn» Lompe og flatbrød var det folk spiste på gårdene før brød bakt i ovn ble vanlig. På Fannremsgården holdes tradisjonen levende med brød stekt på takke.
02.02.2017 Dagens dobbel Peanøttsmør, kokosflak og karamellsaus – i urbane nytolkninger av grøt teller toppingen mest. På Fannremsgården topper de grøten med grøt.
19.01.2017 Smør slik oldemor laget det Jon Fredrik Skauge kjerner smør slik farmor lærte ham det. I D2s nye serie viser bonden hvordan han lager tradisjonsmat på Fannremsgården.