20.12.2024 En merkbar vibrasjon av raushet og overskudd Stallen er en av Oslos mest romantiske topprestauranter. Her spiser du på kjøkkenet.
22.11.2024 Urban finesse med uforløst potensial Livet er ikke så knallhardt på restaurant Betong som man skulle tro.
07.11.2024 Jonathan Hagen (30) har allerede åpnet fire spisesteder Nå vil han inspirere andre unge kokker til å åpne flere steder.
25.10.2024 På første klasse – til prisen av en bruktbil En kveld på endelig Michelin-bestjernede À L’aise koster det samme som en godt brukt Toyota, men den blir man jo hverken mett eller lykkelig av.
10.10.2024 Åpner norsk kaffebar i Seoul: – En helt vanvittig interesse Fuglen har gjort storsuksess i Japan. Nå flyr den til Sør-Korea.
27.09.2024 Kreativ middelhavsmat i Kvadraturen Prinsen er en smakssikker nykommer. Restauranten må bare få litt bedre orden på servicen.
12.07.2024 Kan man egentlig be om mer på en uteservering? Varm mat, lavt priset champagne, god service og en plass i solen. Ling Ling er et godt valg på Aker Brygge.
08.06.2024 – Fan, ikke igjen Stjernekokk Bjørn Svensson åpner ny restaurant. – Jeg fatter ikke hvorfor jeg utsetter meg for dette igjen. Dette er et sånt hat-kjærlighet-forhold.
31.05.2024 Stjernedrysset i oljebyen Mandag drysset Michelin-guiden stjerner over Stavanger. Nå forteller frontfigurene, Torill og Sven Erik Renaa, om prestasjonspresset, frykten for å miste den kreative kraften og årelangt slit.
27.05.2024 Re-Naa blir Norges andre trestjerners restaurant – Dere kan åpne hvilken champagne dere vil, sa Sven Erik Renaa til teamet hjemme da restaurant Re-Naa ble Norges andre restaurant noensinne til å få tre stjerner i Michelinguiden. Totalt fikk Norge fem nye stjerner.
25.05.2024 Her er kokkenes Michelin-favoritter Mandag kveld deler Michelin-guiden ut stjerner til restauranter i Norden. Vestlandsrestaurantene Hermetikken i Stavanger og Iris i Hardangerfjorden er hete kandidater til stjerneopprykk.
16.05.2024 En fest for hele sanseapparatet Mikael Svensson har gitt sin stjernerestaurant en helt egen identitet – av eldgammel japansk fermenteringskunst.
22.01.2024 Erlend Eide Bø Én restaurant kommer sjelden alene «Tetthetsbonus» i restaurantbransjen skaper restaurantklynger i noen nabolag, viser en ny studie fra Milano.
13.01.2024 Finanselitens favorittrestaurant flytter fra Oslo til Zürich Alex Sushi flytter til Zürich i vinterferien. Norske skatteflyktninger gleder seg.
05.01.2024 Brasserimat i stjerneskinn Det skinner av maten på Mikael Svenssons brasseri. Gå dit når budsjettet ikke rekker til stjerner.
31.12.2023 Kutter forbruket: – Vi har aldri hatt så mange som har drukket vann hos oss Restauranteier Nevzat Arikan er ikke alene om å servere mindre vin og brennevin til gjestene i høst.