09.10.2024 Sopprisotto og spindelvev – livet som uteligger Frisk høstluft, smaksrik risotto og en eventyraktig morgenstund.
24.08.2023 Skogens gule konge er i høysesong Men hvorfor skal man trekke ut i skogen når butikkhyllene bugner av kantareller? spør Espen Nersveen.
16.08.2023 Kjøp disse 12 flaskene til årets soppretter Noen utvalgte dråper til høstens kulinariske høydepunkt.
08.12.2022 Det som har vært en trend blant de få, er nå blitt mainstream preppe-tanker Med korona og krig i Europa, kommer svakhetene i det globale matsystemet til syne.
13.10.2022 Denne boken er en øyeåpnende reise gjennom soppens verden – Bør være givende for selv den som aldri har smakt sopp.
06.01.2022 Gründerne håper å dyrke frem et levebrød ved hjelp av piggsvinsopp, diskolys og et laboratorium i Spydeberg – Det hender noen spør seriøst om vi dyrker fleinsopp.
17.12.2021 Jakten på det hvite gullet: «Trøffeljegerne i Piemonte» Vemodig, vakker og litt sint dokumentarfilm om den dyrebare hvite trøffelen.
25.11.2021 En forenklet bibel for den travle kokken I «Market Cooking» slår David Tanis et slag for markedets grøde.
08.09.2021 Dette er de beste vinene til sopp Sopp er en av de mest vinvennlige råvarene vi har. Dette er de beste soppvinene.
27.08.2020 I jakten på kantarellen, blir mye god matsopp oversett Ny bok viser hvilke sopper som gjør seg utmerket på tallerkenen
02.07.2020 Russekålen er ugressets brokkoli Russekålen er den veksten flest folk vil bruke etter at kokk og sanker Gaute Vindegg har vist den frem.
10.10.2019 – Sopp blir bedre jo lenger den står på glass Mikael Svenssons oppskrift på syltet sopp – og hvordan bruke den i saus og pai.
09.10.2019 Med kremle kan du ta brød og smør til nye høyder Dette luftige kremle- og baconsmøret smurt på nybakte bokhveterundstykker, er så godt som smør og brød kan bli.
30.09.2019 Formuessoppen Matsutake regnes som en av verdens mest eksklusive råvarer, i klasse med trøffel og russisk kaviar. Tommy Østhagen plukker den sjeldne soppen i norske skoger.
06.01.2022 Gründerne håper å dyrke frem et levebrød ved hjelp av piggsvinsopp, diskolys og et laboratorium i Spydeberg Smak