03.05.2024 Det koster å være kar på Statholdergaarden. Likevel forlater en stedet med en følelse av å være litt rikere. Statholdergaarden er blitt 30 år, og leverer fortsatt klassisk kokekunst og perfekt service til gjester i en av byens vakreste spisesaler.
04.07.2022 Fire nye Michelin-stjerner til Norge Hot Shop, Schlägergården, Hyde og Lysverket får sine første stjerner i årets Michelin-guide.
23.07.2021 Sliter etter restaurant-boom: – Vi har ikke nok ansatte Flere av landets mest eksklusive restauranter er fullbooket gjennom sommeren, men sliter med å finne nok ansatte.
03.09.2020 Denne suppen har slått an i 25 år Bent Stiansens kremede sjøkrepssuppe har stått på menyen i et kvart århundre, men den er blitt sunnere med årene.
10.05.2019 Kjempebot til Statholdergaarden Bent Stiansens stjernerestaurant Statholdergaarden har fått en bot på 300.000 kroner av Arbeidstilsynet, for «betydelige og omfattende» lovbrudd.
14.03.2017 – Folk er blitt enda mer bevisst på hva de spiser, og flere velger vegetarmat Selv hodekålen blir spennende når Statholdergaarden-kokk Nina Kristoffersen tilbereder den.
25.09.2016 – Dropp forrett og fancy restaurantskum Avansert fjaserimat som bare ser flott ut hører ingensteds hjemme på en søndag, mener mesterkokk Bent Stiansen. Nå har han skrevet bok med søndagsmiddager for et helt år.
06.09.2016 Maaemo innfører firedagersuke Stjernerestauranten Maaemo innfører firedagersuke for sine ansatte.
03.05.2024 Det koster å være kar på Statholdergaarden. Likevel forlater en stedet med en følelse av å være litt rikere. Restaurantguiden