05.12.2024 Har noen enkeltperson på 2020-tallet definert Oslos restaurantscene mer enn Nud Dudhia? Kokken og reklamemannen har på kort tid startet fem ulike restauranter i Oslo.
03.09.2024 Quesadilla på primus – perfekt turmat Det du vil pakke i sekken er en middag som er enkel å lage, blir ferdig raskt og smaker godt.
27.04.2023 Den beste tacoen består av få, men rene smaker Langtidsstekt kjøtt, forfriskende tomatsalsa og smaksrik guacamole – slik lager du den beste tacoen selv.
29.04.2021 Med disse 12 oppskriftene kan du diske opp med 48 tacovarianter Torgrim Eggen viser vei til et mer autentisk Mexico.
03.07.2018 – Når man brenner lyset i begge ender, blir det mye lysere Takket være Taco Republica tør gründerne å satse videre med to nye restauranter i høst.
31.07.2017 Tiden har gått fra Mucho Mas Lite forfriskende utelunsj hos Grünerløkkas meksikanske pionér.
18.02.2016 Lag sunn og kjapp taco En stor gryte langtidskokte oksehaler gir mange kjappe tacomiddager. Raskt laget og fyldig guacamole runder smaken og gjør måltidet ekstra sunt.
18.02.2016 En stor gryte langtidskokte oksehaler gir mange kjappe tacomiddager Raskt laget og fyldig guacamole runder smaken og gjør måltidet ekstra sunt.
11.02.2016 Taco for dagen derpå Taco stappet med grønnsaker, egg og bønner – akkurat slik meksikanerne spiser den.
04.02.2016 Taco med sjømat Sprellfersk skrei, kamskjellceviche og villreker når nye smakshøyder servert i tortilla med salsa.
05.12.2024 Har noen enkeltperson på 2020-tallet definert Oslos restaurantscene mer enn Nud Dudhia? Smak