03.09.2024 Quesadilla på primus – perfekt turmat Det du vil pakke i sekken er en middag som er enkel å lage, blir ferdig raskt og smaker godt.
11.10.2023 – I norske kantiner spises det totalt over 1,1 million måltider hver eneste dag Vanessa Brall vil gjøre noe med hva som serveres der.
11.08.2022 En vegansk kjærlighetshistorie Først falt Minn Saung Thit Aung Zaw og Gard Flydal Rorgemoen for hverandre. Så oppdaget de vegansk mat og ble til Veganergutta.
17.02.2022 Han gjorde mat fra Midtøsten til allemannseie Yotam Ottolenghi har aldri vært vegetarianer. Han er bare veldig, veldig glad i grønnsaker.
29.12.2021 Vegansk fine dining: – Det Noma gjorde for matscenen for nærmere 20 år siden, gjør vi for den veganske matscenen nå Restauranten Ark har fått Michelin Green Star for sitt arbeid med bærekraft.
25.03.2020 Suppefest Her er åtte supper fra alle verdens hjørner som står seg godt til lunsj, eller som en fullverdig middag i disse karantenetider.
09.01.2020 Hun står bak Norges mest leste veganske matblogg Iblant bryter Mari Hult håndbak med kjøttspisende menn.
29.10.2019 Salget av vegetarburgere øker kraftig i Nord-Amerika Hurtigmatkjeder i USA og Canada tilbyr vegetarburgere, og produsentene av disse har økt omsetningen kraftig. I butikkene er arealet til produktene utvidet.
09.08.2019 De beste vinene til sensommerens vegetarretter Sensommeren gir årets beste vegetarretter. Her er de beste vinvalgene til sesongens beste grønnsaker og sopp.
26.07.2019 Salget av vegetarprodukter skyter i været Dagligvarekjedene opplever en økning i salget av vegetarprodukter. En forsker peker på en økt bevissthet rundt helse, klima og dyrevelferd som viktige faktorer.
14.09.2017 Kjapp vegetarmat Paret bak suksessbloggen Green Kitchen Stories gir ut kokebok med enkle hverdagsretter.
14.03.2017 – Folk er blitt enda mer bevisst på hva de spiser, og flere velger vegetarmat Selv hodekålen blir spennende når Statholdergaarden-kokk Nina Kristoffersen tilbereder den.
29.09.2016 Blomkål som pizza, couscous eller carpaccio – Det er så utrolig mye man kan gjøre med den, sier Luise Vindahl i Green Kitchen Stories.
22.09.2016 Mettende høstsalater Potetsalat, grillede grønnsaker og salat med rødbete og eple metter godt om høsten.
11.10.2023 – I norske kantiner spises det totalt over 1,1 million måltider hver eneste dag Ledestjerner
29.12.2021 Vegansk fine dining: – Det Noma gjorde for matscenen for nærmere 20 år siden, gjør vi for den veganske matscenen nå Smak