15.10.2024 Anne Rokkan Dyrevelferden som kokte bort Å lære om lidelsene til fisk og skalldyr er veldig plagsomt. Du er advart.
18.07.2024 Flammende reker, heite krabber og kamskjell på grillspyd Alt er mulig ute i naturen hvis du forbereder deg litt.
31.08.2023 Denne salaten forener det beste fra sommeren og høsten Den lette sommersalaten gjør et siste ekstranummer med en av høstens beste råvarer.
13.07.2023 Sjømat på svaberget Følelsen av sol og salt på huden er den perfekte rammen rundt en date på svaberget. Med skalldyr og champagne.
26.08.2022 En av de aller beste mat- og vinkombinasjonene akkurat nå Høsten er krabbetid. En fersk tysk riesling er godt selskap til den norske delikatessen.
04.01.2018 – Masse farger på tallerkenen, skum, blomster og sånt dill. Vi har ikke noe av det Stjernekokk Dharshan Munidasa har gjort srilankiske krabber verdensberømte og løftet frem gatematen – uten å ha gått kokkeskolen.
24.08.2015 Kongekrabber på hotell Over 30.000 kongekrabber skal i år fraktes levende fra Kirkenes til Østlandet. De ender opp på tallerken i luksusrestauranter i Dubai, Los Angeles og Singapore.
14.08.2015 Perfekt vin til krabbelaget Nyt taskekrabben med en fersk og sødmefull, tysk riesling, og sommeren varer lenger.