- Det er altfor lenge siden vi hadde en slik uke sist. Risikoviljen har derfor økt betraktelig. Om vi nå får en korreksjon på 10-20 prosent, blir jeg ikke forbauset. Ikke får jeg hurtig puls av det heller, sier Peter Warren.

Forvalteren synes optimismen i finansmiljøet har grenset til å være naiv den siste tiden. Nå ser det ut til at det forhåndsvarslede nyttårsrallyet på Børsen er avlyst.

Sist uke falt hovedindeksen 5,6 prosent. Det har ikke skjedd siden begynnelsen av juli ifjor, da indeksen datt 6,8 prosent. Siden har det vært en nesten endeløs rekke av solskinnsdager.

- Jeg har latt meg imponere over alle analytikerne og ekspertene som har stått med hendene i været og snakket om både 400 og 500 poeng uten å se en eneste mørk sky. Man må jo være Stevie Wonder for å ikke se utfordringene som ligger foran oss, sier Warren.

Les også: - Folk flest har skjønt mer om aksjer enn ekspertene


<b>- Usikkerhet er markedets verste fiende</b>

<b>Bratt fall på børsen</b> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.