Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Dyrker selv. – Jeg føler meg mye bedre i min kropp, sier godseier Mille-Marie Treschow etter en omlegging av kostholdet til råkost, ferskvannsalger og ved å kutte ut fisk og skalldyr. Hjemme på ærverdige Fritzøehus i Larvik dyrker hun grønnkål, salat, persille og urter.

Dyrker selv. – Jeg føler meg mye bedre i min kropp, sier godseier Mille-Marie Treschow etter en omlegging av kostholdet til råkost, ferskvannsalger og ved å kutte ut fisk og skalldyr. Hjemme på ærverdige Fritzøehus i Larvik dyrker hun grønnkål, salat, persille og urter.

De rike og sunne

Tekst
Foto
Larvik / Oslo / Sandvika / Jevnaker

Råkostkurs med stjernekokk, helsetur til nær 90.000 kroner og froskegift rett i blodet. Norges rikeste har aldri vært sunnere.