03.10.2024 – Det er det perfekte lille bakverk Madeleine-kaken er konditorienes svar på Chanel-vesken – et tidløst tilbehør både på Instagram og Michelin-restauranter.
08.05.2024 Konditor Sverre Sætre feirer 17. mai med jordbær Nå er jordbær med krem faktisk sesongmat til grunnlovsdagen.
25.07.2023 Maja Hattvang: Hvorfor har vi gjort spising så vanskelig for oss selv? Spising skal helst foregå i ukomplisert balanse mellom nytte og nytelse.
11.05.2023 Slik får du perfekt pavlovabunn til 17. mai Sverre Sætre slår et slag for porsjonskaker til årets 17. mai-dessert – og forteller om den største feilen hjemmebakere gjør med pavlovabunnen.
09.03.2023 – Det er enklere å lage croissanter om vinteren Oppskrift på croissant og en bretonsk resteklassiker.
02.03.2023 Småkakene inntar finbakeriene – slik lager du dem selv Den svenske bakeren Jimmy Linus deler sine oppskrifter på småkaker med mandler, syltetøy og mørdeig.
20.12.2022 Ti oppskrifter på julekaker som smaker av den store verden Ni av ti baker til jul. Men hvem har sagt det må være de samme, gamle slagene?
15.12.2022 Konditorens beste søtsaker til jul – Lag de søte julesakene du liker best, sier landslagskonditor Åshild Lerbak (25).
06.10.2022 Ny kaketrend: – Jeg kan skjønne at folk synes estetikken er litt messy Kaotisk kaketrend vekker oppsikt på Instagram.
12.05.2022 17. mai-kaker med vaniljekrem i hovedrollen Sverre Sætre velger vaniljekrem i stjernerollen når han komponerer årets 17. mai-kaker. Se oppskriftene her.
10.02.2022 «Ja, jeg elsker sukker. Det er godt. Det gir glede.» Feirer sukkerets gleder i ny kokebok.
03.06.2021 Trøstemat: Konditoren pøser på med alt som er godt For hvem lengter ikke etter noe søtt og fett når trøsten synes langt unna?
12.05.2021 Saltmat og søtmat, makroner og is – Sverre Sætre lager 17. mai Med mindre selskaper er det tid til å gjøre det lille ekstra 17. mai.
05.09.2019 Hva er det som er smått, tørt og best på boks? Her får du oppskriften på mormors småkaker – og noen kontinentale godbiter.