24.07.2025 Her er D2s guide til Narvik Norges beste vann, spektakulære fjell og midnattssol. Her er ti gode grunner til å velge Narvik som reisemål.
24.07.2025 Tiktok-kokken tror menn følger ham for å imponere kjærestene sine – Vanlige folk synes sikkert jeg er flink, men kokker ser nok at jeg ikke er noe spesiell.
17.07.2025 Bartendernes beste sommerdrinker Tre av Oslos beste cocktailbarer disker opp med sine beste sommerdrinker.
01.07.2025 Brukte ti år på å gjøre 500 år gammel gård til Michelin-favoritt 8000 innbyggere. Seks Michelin-stjerner. Landsbyen Aughton er Englands nye gourmetsentrum.
26.06.2025 Disse to tingene må du kunne for å kjøpe vin Vin til mat trenger ikke være så vanskelig, mener sommelier og kokk Thea Engvik.
12.06.2025 Tech-investoren vil lage 50.000 flasker musserende vin i ferieparadiset Hvaler Ytre Hvaler Vingård vekker oppsikt blant de mest forkjælte ganer.
03.06.2025 Hvorfor vil vi lære å spise banan med kniv og gaffel? En fornyet interesse for etikette er i anmarsj. Hva handler det om?
28.05.2025 Hvitviner i verdensklasse – bli med til hjertet av Loiredalen Historisk viktige vinregioner glitrer på ny.
22.05.2025 Det nynordiske kjøkkenet får egen utstilling på Nasjonalmuseet Museet gir ut en håndbok som dekker nøkkelbegrepene – fra Noma til bro-dining.
21.05.2025 Japans mest populære drink er også en av de enkleste – Highballen er ekstremt allsidig. Man kan drikke den til alt.
10.04.2025 Skikk og bruk på restaurant i 2025 Her er D2s uhøytidelige guide til etikette når du spiser ute.
10.04.2025 Tørrmat på tur: Slik lager du gourmetgryte for 50 kroner Lag turmaten selv: Viltgryte, chili og couscous rett i sekken.