18.01.2024 Cæsarsalat er salaten for deg som ikke er så glad i salat Det er den fete dressingen som gjør den en keiser verdig.
20.10.2023 Når prisene blir høye og renten setter inn: Slik strekker du matbudsjettet litt lengre En kylling kan bli til tre middager.
28.08.2023 Mie Bjune Gjeten Utdaterte regler hindrer fôrrevolusjon Skal det være lønnsomt å produsere store nok volum av nye proteinråvarer, må virkemidlene på plass. Det er ikke naturen det står på. Det er politikerne.
09.08.2023 – Bare i Norge dør det 75 millioner kyllinger hvert eneste år Ledestjerne Niklas Fjeldberg var nyutdannet maskiningeniør da han aksepterte sitt indre kall om å bli dyreverner på heltid.
10.05.2023 Saftig kylling stekt på benet med smør og sitron Med riktig vin kakler helgefuglen litt ekstra.
06.01.2022 Denne kokeboken er et av de viktigste verkene om amerikansk matlaging En favoritt for hele spekteret av kokker, generasjon etter generasjon.
26.11.2020 Denne retten inneholder alt som var nytt og eksotisk på 1970-tallet Kylling Marengo kom inn i matforsker Annechen Bahr Bugges liv tidlig på 1970-tallet. Nå får den ny drakt på kjøkkenet til Øyvind Hjelle.
19.11.2020 Thomas Giertsens jakt på barndommens favorittrett Oppskriften til koseretten hun laget til sønnen, har derimot ikke latt seg oppspore etter hennes død. I D2s nye spalte hjelper kokk Øyvind Hjelle personer å gjenskape retter som har betydd noe spesielt i deres liv.
06.04.2020 Påskefestmaten Her er festråvarene og hvordan de skal behandles for å løfte påskekosen frem.
03.03.2019 USA beskylder britene for «drittslenging» om amerikansk kjøtt USAs ambassadør til Storbritannia beskylder britene for proteksjonisme og vil ha seg frabedt at de snakker stygt om amerikanske landbruksprodukter.
08.05.2018 Rema 1000 har tapt 18 millioner på kyllingen Hubbard – En revolusjon, sa Dyrevernalliansen da Rema 1000 byttet til en kylling som vokser langsommere. Matvarekjedens ansvarlighet har kostet dem 18 millioner – så langt.
30.10.2017 Først i Norge med ny, økologisk kyllingrase Kyllingene på Homlagarden i Hardanger representerer noe helt nytt i norsk kyllingbransje. De er de første kyllingene i Norge som er født av økologiske foreldre.
19.10.2017 To retter i én: kylling ras el hanout og kyllingsalat Bocuse d’Or-kokk Christopher Davidsens helstekte kylling får ben å gå på. Restene havner i salaten.
22.06.2017 Sluttet hos regjeringsadvokaten – skal bli landets største på økokylling Restaurerte praktgård fra 1840.
04.06.2017 Kriseløsninger Når de andre i tapasgruppen bebuder brød og oliven til koldtbordet, er det på tide å tenke kvantitet fremfor kvalitet.
20.10.2023 Når prisene blir høye og renten setter inn: Slik strekker du matbudsjettet litt lengre Restskatter