15.11.2024 – Dette er det beste pinnekjøttet vi noensinne har testet Vi smakte oss gjennom 42 forskjellige pinnekjøtt, kvalitetsspriket var enormt, men for aller første gang ble høyeste poengsum delt ut.
13.11.2024 Saftig lammeburger ved et tjern i marka Varm sol tidlig om ettermiddagen, frost om natten og tåke ved daggry: Senhøsten er en glimrende tid for å sove ute.
16.10.2024 Imponerende syrah-viner fra Sør-Afrika Med druer fra kystnære og kjølige vinmarker i Sør-Afrika, lager 27 år gamle Sam Lambson viner av særdeles høy kvalitet.
25.09.2024 15 favoritter til høstferiens lammeretter Sett lammekjøttet i ovnen, gå deg en lengre tur og åpne deretter en egnet vin – slik skal en høstferie være.
20.03.2024 De beste hyllevinene til påskens lam Viner fra Rioja, Bordeaux, Toscana og Piemonte – tilgjengelig på et pol nær deg
17.11.2023 Vi testet 42 varianter – her er årets beste pinnekjøtt For første gang fikk samme produsent høyest poengsum med både sitt røkte og urøkte pinnekjøtt.
04.10.2023 Sulten og tørst: – Dette er min soleklare favoritt av stykningsdelene på sauen Lammeskanken byr på minimalt med arbeid, lite risiko, et velduftende kjøkken – og et måltid som smaker bedre enn noe annet.
29.03.2023 Folket skal ha lam i påsken – men hvorfor gå for låret? Lammebogen er både saftigere og rikere på smak.
07.04.2022 15 modne viner til påskelammet Det er mulig å sikre seg ferdiglaget moden vin til årets påskelam.
30.03.2021 Her er de beste vinene til påskelammet, rett fra hyllene Har du ikke sikret vin til påskelammet enda? Her er mine ti favoritter fra Polets hyller.
30.03.2021 Her er fem smakfulle lammegryter Bygget på samme base, men med vidt forskjellig sluttresultat.
05.11.2020 Torgrim Eggen: Du vil ikke treffe to iranere som er enige om hvordan denne retten skal lages Ghormeh sabzi er en slags nasjonalrett – og en parallell til vår fårikål.
06.04.2020 Påskefestmaten Her er festråvarene og hvordan de skal behandles for å løfte påskekosen frem.
02.04.2020 Her er de beste vinene til påskelammet De ni beste rødvinsvalgene til lam du kan finne i Polets hyller.
28.03.2020 Maten som gjør seg selv bedre Her er rettene som gjør seg selv bedre med tiden det får stå og kose seg. Jo bedre tid – dess bedre resultat.
04.10.2023 Sulten og tørst: – Dette er min soleklare favoritt av stykningsdelene på sauen Sulten & tørst
05.11.2020 Torgrim Eggen: Du vil ikke treffe to iranere som er enige om hvordan denne retten skal lages Øst for Eggen