20.03.2025 700 år gammel vintradisjon møter tysk boblerevolusjon Et av verdens eldste vinhus, Karthäuserhof i Mosel, har for første gang lansert en musserende vin.
20.03.2025 Sulten & tørst: Hva drikker du til kylling tikka masala? Må det drikkes pils til indisk mat, eller er vin å foretrekke?
12.03.2025 Hvorfor er ikke disse utsolgt? Det å kombinere løping med kjøping, især når det gjelder glassflasker, er ikke noe å anbefale. Men litt innsats bør du legge ned for å sikre deg disse vinene.
12.03.2025 Meretes utvalgte: Saftig og lett 200 kroners rødvin Og det av druen pinotage fra Sør-Afrika.
07.03.2025 Dansk vinrevolusjon Butler og sommelier Jacob Stokkebye lager noen av Danmarks beste viner.
04.03.2025 Test av 100 tyske marsnyheter på Polet Og én unik 40 år gammel auksjonsvin som får 99 poeng.
04.03.2025 Test av 135 burgundere fra Polets marsslipp Fikk du ikke det du ville i Burgundslippet, gir Polets marsslipp deg muligheten – med rimeligere viner.
04.03.2025 Sulten & Tørst: Hva drikker du til hvit fisk og smørsaus? En klassiker av en rett, men må den klassiske kombinasjonen velges?
03.03.2025 Ganevat er tilbake – med fantastiske viner Ganevats hvite viner har alltid vært imponerende. Med ny vinmaker i hus er de røde i ferd med å følge etter.
03.03.2025 Meretes utvalgte: Amerikansk vinhistorie i en flaske Amerikanske Turley har laget sommerens mest ekstraordinære rosévin. Den slippes 6. mars.
28.02.2025 De 25 beste kjøpene på Polets marsslipp Over 800 ferske viner er testet. Dette er de beste.
27.02.2025 Meretes utvalgte: Delikat og saftig pinot fra en av Tysklands beste Og det til en lav pris når man tar kvaliteten i betraktning.
19.02.2025 Det blir ikke så mye bedre enn dette Familien hadde dyrket druer i 340 år. Så gjorde et plutselig dødsfall fremtiden høyst usikker.
19.02.2025 Sulten & Tørst: Hva drikker du til potetgull med rømme og løyrom? Få ting smaker bedre enn salt potetgull dyppet i rømme og løyrom. Den perfekte appetittvekker i et lystig lag, eller som snacks foran tv'n.